Translate

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Jos ulkopuolella ei suju - sisustetaan sisällä

Sain loman alkajaisiksi tehtyä vihdoin yläkaapin keittiöön.
Ja esillä taas kaikkea pientä ihanuutta uutta, kuten Kaisan kannuja... amppari-  ja omenakulhoa... Ja kaapin päälystä katsoessa voi todeta, että se joka täällä sitten asustaakin, on ihan kannufriikki.
Lahdesta Leealta (Lehelmä) löysin ihanan pienen kahvipaketin. Säköhellalla on Satun paketista tullut suloinen lettupannu.
Seinällä nakuttava kello on Satun swappipaketista ilmestynyt ihanuus.
Pöydällä taas Maijan paketista tullut ihana kahvipannun myssy ja siihen kuulunut pannu. (Jos Maijalla on blogi, laita, kiitos, niin linkitän sen tähän)


Puille löysin korin Lahdesta Tuikun pöydästä.
Ovenpielessä on Erjan (Helander) swappipaketista tullut penempi peili.
Siihen vilkaisu, kun mennään ulos ja siitä se otetaan käyttöön, kun keittiön pöydän äärellä laitetaan saunan jälkeen tukkaan papiljotteja ja se palvelee myös parran raakkauksessa. Tuikitarpeellinen keittiössä.

Sitten kamariin...
Kamarin lattia on valmis - ai että tykkään tästä. Siinä on nyt ne rimat joita säästelin Erjalta saamistani ja ulkokuori jää harvemmalle pystyrimalle. Mutta kyllä kanattia, tykkään!
Kamarihan tarvitsee kirjahyllyn kaikille vaaseille, lasiesineille ja valokuville ja onnittelukorteille. Tässä aikaansaannokseni. Nyt siellä on omatekoinen radio ja Saaran ihania pulloja ja Kaisan paratiisivati. Allaan on swapista saamani Maijan pöytäliiina - ihan on pellavaista ja varmaan joskus itse kudottu...Ja seinällä Erjan paketista se suurempi peili, sen paikka on siten jo kamarissa.
Lattialla Soilen pieni laukku (Toura)

(kirjahyllyn kaappi aukeaa ja laatikot)


Ja tuolin takana seinällä Satun ihana raanu swappipaketista. Saa nähdä jääkös tähän, vai siirtyykö kamarin toiseen päähän - sinne pitäisi tehdä sitten soffakalusto...
Kiitos vielä kaikille swappailijoille!


6 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä, just aitoa rintamamiestalotunnelmaa! Vau!

  VastaaPoista
 2. Hieno, hieno, hieno. Tunnelma 10+. Tuo keittiö ja sitten tuo kirjahylly. wooow

  VastaaPoista
 3. Mieletön, ei voi muuta kun katsoa kuvia ja nauttia tunnelmasta minkä olet saanut taloon luotua!

  VastaaPoista
 4. Tulossa aivan upea rintamamiestalo! Rimalattiasta tulee hieno ja keittiö on niin mahtava vanhan ajan malliin.

  VastaaPoista
 5. No täällähän on paljon ihania tavaroita löytänyt paikkansa!

  VastaaPoista
 6. Voi miten siulla on jo noin paljon kaikkee pientä ihanuutta tuolla...(vihree väri naamassani vain syvenee ja syvenee)..

  VastaaPoista