Translate

tiistai 15. lokakuuta 2013

Ihan vaan joukko kuvia

Kun rakentelee, on talo tyhjä - melkein, mutta silloin tällöin on ihan pakko päästä kalustamaan ja sovittelemaan asioita paikoilleen...


 
Keittiössä


Siellä on paistettu voisarvia
Ja seinällä on uusi käspaikka - hylly on omatekemä, mutta ihastuttava kirjontatyö Marjal-Leena Laakson käsialaa. Aivan ihana.
Astiat Kaisan ja niin pientä, että ei meinaa ymmärtää..Vintti on työn alla - ja tämä etuhuone hakee nyt tehtäväänsä. Ensin ajattelin jättää sen viimeistelemättä, rakennusvaiheeseen; puruja parrujen väliin, seinät paperilla ja vintti täynnä pyykkiä kuivumassa...  ,mutta monta muuta mukavaa asiaa on alkanut elää mielessä.. tässä pitää taasen ottaa tuumaustauko
 
Keittiön apupöytä muutti eteiseen. Tiskivadissa Kaisan tekemät tiskiharja ja pulloharjat. Ne on reilun sentin mittaset, ihanat. Vadit ja ämpärit on omaa tekoa.


Seinällä oleva peili taasen Kaisan. Ja mikä hionta  reunoissa, olikos se jokin fasetti...?


 Ja Salmen huoneessa on PorinMatti. Se oli alhaalla ensin, mutta kyllä se kuuluu tänne.
Ja seinällä taasen Kaisan peili, sain valita ihanan hiukan särkyneen, "elämää nähneen". Se olkoon nyt tässä, kun Salmelle en aatellut sitä veskiä.... Mutta koskaanhan ei tiedä.


Ja tässäkin kuvassa paljastuu sellaista mitä silmin en nähnyt; alahylly oli lattialla..


Ja Kaisan ihanat astiat; Salmen perintöporsliinit katettuna. Mariskooli Saaran käsialaa.


Ja mattojen mallailua... Jokin niissä vihreissä alkoi pistää vastaan,,,, ja nämäkään ei ihan... jokin on pielessä, mutta mikä!

 
Lattialla lötköttää sohvanaihio...

 
Purkkia ja taidelasia; Kaisaa ja Saaraa

 
Ja Erjan (Helander) ihana peili. Sen takapuolella on sellaista ihanaa vanhaa paperiakin... 


Niin, tämä yksi huone....

 

2 kommenttia: