Translate

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Portaat

No nyt on tämä raakile pöyöriyt sen verran tässä pöydällä, että kyllä tähän eteinen ja portaikko tulee.
Huonejakokin ilmeisesti toteutuu siten, että kamarin ja olohuoneen väliltä on jossain kohtaa poistettu väliseinä ja otettu yhtenäiseksi olohuoneeksi. Varmaan siinä kohtaa, kun yläkertaa on otettu makuuhuoneiksi.Tässä portaat raakileena. Bilteman tikuista napsittu ja liimattu.
Sitten ei tarttis kuin saada aikaiseksi reikä välikattoon... hooh ho, se se onkin sahataidottomalle! Kovertuiskos puukolla?

7 kommenttia:

 1. Ei nuo on hienot... mie en oo onnistunut tekee portaita vaikka oon kuinka yrittänyt!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näitä tein juoksemalla mittanauhan ja taskulaskimen kanssa omia portaita mittaamassa ja laskemassa montako suoraan ja montako vinkkeliin ja monestako laudasta mikäkin tehty. Eli ihan mallista.

   Poista
 2. Hienosti olet saanut portaikon kaartumaan. Ajattelin itse tehda samanlaisen kaarrekokeilun sekä niillä tikuilla että polystyreenilla. Naytän tuloksen sitten blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun vielä saa ne paikoilleen ja paneelit ja komerot ja muut viimeistelyt.

   Poista
 3. Piirrä se reikä ensin, sitten poraat mahdollisimman isolla poranterällä jokaiseen kulmaan reiän. sitten työnnät reiästä sahan/sahanterän ja sahaat sen aukon... eli samalla tyylillä kuin esim ikkuna-aukot ja ovi-aukotkin tehdään... ei lainkaan vaikeaa...
  t Myy-muori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Marja, kun tietäisit; saha on sellainen vehje joka ei suostu tekemään kanssani yhteistyötä. En ymmärrä sitä tekniikkaa edes ja takas liikkeeseen. Tai sahat joita olen osunut saamaan, on vikaperäisiä - ne liikkuu vaan taakse. Sillä tavalla kaikki sahaminen on hirveetä. No, en aio luvuttaa vielä ja tehdä feikkiä.

   Poista
 4. Portaat on hienot. Itse pähkäilin niitten kanssa myöskin samalla tavalla tutkien mutta en onnistunut saamaan niistä sellasia kuin halusin joten se jäi paperille suunnitteluasteelle muhimaan.

  VastaaPoista