Translate

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Eteisen komeroon ovi ja hattuhyllykkö

 
Eteisen komeroon sain tehtyä oven.
Komerossa on yksi hylly ja sinne tulee  nauloja koukuksi jossa säylytetään kaikenelaisia pusseja - sisältäen kaikkea mitä voi tarvita ja ruokakomerona, viileänä sellaisena toimii ylähylly.Naulakon sain myös valmiiksi. Se on sellanen joka minulla on tässä omassani ja  johon olen tykästynyt. Se on ollut täällä tähän muuttaessani. Tämä omani vaan on valmistunut jo 1926.Sitten tämä lattia. Jotenkin halusin siihen kuitenkin lautojen tilalle korkkimaton.
Leveä maalarinteippi oli mielestäni sopivan röpölöistä jotta siitä olisi saanut sellaisen mukavan elävän pinnan. Pari palaa ja matto oli valmis. Sitten siihen väri.
Maali vetikin teipin aivan kurttuun ja kupruille. Kun se kuivuu, se vetäytyy takaisin - ajattelin.

 
No, nyt se on  kuivaakin kuivempi vaan ei ole silinyt ensimmäinenkään kurttu.
Hoh-hoo - voi olla, että sekin menee vielä uusiksi....


Edit, hattuhyllyn kuva. Kun se on vainn 3,3 cm pitkä, niin siitä en saa oikein hyvää kuvaa ..


Malli on myös vapaasti käytettävissä.7 kommenttia:

 1. Vaikeuksien kautta voittoon, olkoon mottona - ja yrittänyttä ei laiteta, pitää olla toinen, molemmat passaa ainakin minulle. Tästä talosta tulee hieno. Tuon naulakon vielä voisit kuvata likempää, se on tosi kiva! Vois ottaa mallia, jos vaan luvan annat ;)

  VastaaPoista
 2. Siis noi sun portaat on aivan upeet! Mä oon yrittäny värkätä omiania.... Ja ei varmaan oo kellään toisella samanlaisia. On ne niin kummalliset...

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi hienolta kaikki: portaat, komeron ovi, naulakko... Minäkin maalasin yhdesti maalarinteipin päälle ja se meni kuprulle. Sitten päälystin reilusti liimalla, tuli sellainen vähän emalimainen, tasaisempi pinta. En laittanut enää sen päälle maalia, kun tuli sähköhellan pintaan. Voiskohan toimia lattiaan?

  VastaaPoista
 4. Voi mitenkä kotoista meidän vanhassa kodossa <3

  VastaaPoista
 5. Huokailu kuuluu varmasti sinne saakka..huokaus huokaus... Niin ihanaa!!! Rappuset naulakko...komero..siis kaikki!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Oletpa saanut aitoa tunnelmaa. Hella ja portaat on aivan upeita

  VastaaPoista